Szaktanácsaink, címke: redőny

Redőnytisztítás: Az egyik legmakacsabb kosz amivel találkozhat a redőnypiszok

Miért van az, hogy legtöbbször még a legtisztább ablakok előtt is piszkos a redőny?

Nehéz lenne a tisztításuk? Nehéz hozzájuk férni? Nem találunk megfelelő tisztítószert?

Bármi is legyen a félelem oka, egy biztos, ma kiderül az ezeréves titok: Hogyan kell redőnyt tisztítani.

Hőszigetelő redőny: Nem legenda, létezik a fűtés-számlát csökkentő redőny – kísérlettel bizonyítva

Ha redőnyvásárlás előtt áll, ezt a cikket mindenképpen olvassa el.

Miért?

Mert egy olyan dologról lesz benne szó, amely elsőre hihetetlennek tűnik, pedig nagyon is igaz: a fűtésszámlát csökkentő redőnyről.

A redőnyről, amiről eddig azt hitte, csak a napfényt tartja kint a lakásoól. Pedig létezik néhány példánya, amely a hideget vagy épp a meleget sem engedi be otthonába, vagyis amiket joggal illetünk hőszigetelő redőny címmel.

Alumínium redőny vásárlás? Szeretné megnyugtatni magát, hogy jó választás?

Akkor itt az 5 legnyomósabb indok az alumínium redőny mellett…

Egyre többen vásárolnak alumínium redőnyöket nem csak hazánkban, hanem világszerte is. Utánanéztünk, mi állhat az alumínium redőnyök egyre növekvő népszerűségének hátterében. Kutakodásunk során pedig felszínre került 5 olyan dolog, amely valóban ellenállhatatlanná teszi az alumínium redőnyöket az árnyékolás területén.

Redőny szerelés tökéletesen

Egy redőny szerelés általában két módon történhet:

  1. Jól
  2. Rosszul

A szakember segítségül hívása a legtöbbször együtt jár azzal, hogy a redőny megfelelően lesz felszerelve. Persze, ha van egy cseppnyi műszaki érzékünk, akkor nekünk sem fog megoldhatatlan feladatot okozni a dolog.

Azonban hangsúlyozzuk: ha biztosra akarunk menni, mindig hívjunk szakembert.

Meghibásodott redőny? Az 5 leggyakoribb hiba ami előfordulhat...

Ami elromolhat, az el is romlik, mondta Murphy. Csak az nem mindegy, hogy mikor. Illetve, ha el is romlik, akkor hogyan javítsuk ki a hibát.

A redőnyökkel is bármikor előfordulhatnak kisebb-nagyobb problémák, ezért nem baj, ha tudjuk, mikor hívjunk szerelőt, és mikor orvosoljuk saját magunk a redőny meghibásodásokat.

Redőnyvásárlás előtt ezt a 4 kérdést mindenképp tegye fel a szarkértőnek

A redőnyvásárlás során sok mindenre kell odafigyelnünk. Hogy biztos lehessen abban, hogy az Ön számára megfelelő redőnyt választotta, összeállítottunk egy rövid csekklistát, amit bármikor elővehet a zsebéből.

Lakás hűtése nyári melegben, avagy így teheti akár 5-7 fokkal is hűvösebbé otthonát klíma nélkül

Ha hőség, szikrázó napsütés, akkor a jelszó mindig ugyanaz: irány az árnyék. Nem véletlen, hiszen a fák, épületek árnyéka alatt jó pár fokkal hűvösebb van. De hány fokot mutat a hőmérő otthonunk árnyékolása mögött, ? A lakás hűtése központi kérdés a nyári melegben minden otthonban.

Árnyékoló vásárláskor ez az 5 dolog ne kerülje el a figyelmünket

Árnyékoló vásárlásakor legtöbbször egy dologra figyelünk: hogy a nap ne csináljon szaunát a lakásból, a retinánkat pedig ne égesse ki. Csakhogy egy árnyékoló egyéb csodákra is képes: például csökkenteni a fűtésdíjat.