Történetünk

Nem csak árnyékolástechnikai eszközöket szállítunk, hanem megoldásokat is

Árnyékolástechnikai megoldást választani olyan, mint új ruhát vásárolni.

Hatalmas a választék.
Színek kavalkádja a katalógusokban.
Sablonok és egyedi megoldások lehetőségének tömkelege.

A Roll-Luxnál ezért tartjuk fontosnak, hogy csupa olyan szakemberrel dolgozzunk, akik nem csak elkészítik, legyártják az egyes árnyékolástechnikai eszközöket, de tanácsokat is tudnak adni az érdeklődőknek.

És az sem rossz ajánlólevél, hogy már több mint 2 évtizede nem csak az árnyékolás, hanem a nyílászárók területén is szakértő csapattal várjuk a vásárlókat. Így aztán pontosan tudjuk, hogy 1-2 milliméteres eltérés is mekkora gondot okozhat például egy redőny esetén.

 

Hogy mennyi problémát szül, ha az ablak és az árnyékoló nincs összhangban?
Miért fontos, hogy az ablak és az árnyékoló harmóniában működjön együtt. Erősítve egymás hő- és hangszigetelőképességét?

Nos, a Roll-Luxnál minderre figyelünk. Szóval, ha jó tanácsra és remek minőségű árnyékolókra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Azonban ez még nem minden. A Roll-Lux az elmúlt 25 évben folyamatosan fejlődik:

  • Ma már közel 100 embernek biztosítunk munkát
  • Valamint 400 viszonteladó partnernek gyártunk országszerte nyílászárókat
  • Közös erőfeszítéseink eredményeképp pedig emberek millióinak javíthatjuk életminőségét
  • Kitüntetett figyelmet szentelünk a Roll-Lux és az Abai Ablak dolgozóinak képzésére, mivel ez a kulcsa annak, hogy vásárlóink mindig, minden körülmények közt szakmailag és műszakilag is kifogástalan minőségű terméket kapjanak, illetve szolgáltatásban részesüljenek.
  • Vásárlóink visszajelzései alapján rendkívül fontosnak érezzük, hogy kizárólag olyan minőségi termékekkel dolgozzunk, melyekre büszkén használhatjuk a “Roll-Lux, illetve az Abai Ablak terméke” jelzőt.

Ismerje meg árnyékolástechnikai termékeinket