Gyártási technológia

Így készülnek a Roll-Lux méltán híres árnyékolói


A legtöbben csak annyit látnak egy reluxában, redőnyben, szalagfüggönyben, szúnyoghálóban, rolettában, hogy ott lógnak az ablak előtt, és megvédnek minket a tűző naptól, portól, esőtől, szúnyogoktól. Pedig, ha pár percre belelátnánk a gyártási folyamatokban, kiderülne, hogy milyen minőségű árnyékolástechnikai eszközöket is vásároltunk.

Nos, a Roll-Lux nem árul zsákbamacskát, így jöjjön egy kis körutazás az árnyékolástechnikai eszközök gyártásának világában.

Röviden.
És nem unalmasan.

Így dolgozunk mi

 

Ahhoz, hogy olyan árnyékolástechnikai eszközöket gyártsunk, amelyek a sokféle igénynek is megfelelnek, először is szükségünk volt 2 telephelyre és több mint 100 munkatársra, hogy segítségükkel naponta több mint 50 darab nyílászárót és árnyékolástechnikai eszközt készíthessünk el.
 


Európa legjobb minőségű alapanyagai minden Roll-Lux árnyékolóban

Minőségi árnyékolókat persze lehetetlen minőségi alapanyagok nélkül legyártani. Ezért a Roll-Lux a legkiválóbb beszállítók anyagait használja fel a gyártás során. A remek alapanyagoknak hála hosszú évekig tartós, hiba nélkül működő árnyékolástechnikai eszközöket gyártunk le saját telephelyeinken.

 

 
Tesztek, vizsgálatok, ellenőrzések egész sora…


Árnyékolóink számos teszten esnek át. Ezek az anyag szilárdságát, a kialakítás pontosságát és a felületi tulajdonságait vizsgálják. Ez azonban nekünk nem elég. A minőséget folyamatosan ellenőrizzük mi is, többek közt digitális 2D és manuális 3D mérés segítségével. Ennyi minden kell ahhoz, hogy az Ön otthonába is egy kiváló minőségű, könnyen kezelhető, problémamentesen működő árnyékoló kerüljön.

Ismerje meg árnyékolástechnikai termékeinket